TARIFA

HET KITESURF MEKKA

Kitesurfen in Tarifa, Tarifa heeft de perfecte condities to has the perfect condities voor het beoefenen van watersporten, voornamelijk kitesurfen en windsurfen. De witte zandstranden en het heldere water zijn het genot van duizenden watersporters die zich hier bewegen om te genieten van de meest waardevolle bezit, de wind.

Tarifa staat bekend als het kitesurf Mekka van Europa met zijn uitgestrekte, eindeloze strand van meer dan 10 km en krachtige wind, het betekent dat je de hele dag kan kite en dan door naar de bruisende oude stad voor tapas en mojito’s gevolgd door een gezellig feest!

 

ACTIVITEITEN

Explora Watersport heeft verschillende pakketten opgezet met dagelijkse kite cursussen en materiaal verhuur en een eigen Surf House. Afhankelijk van de omstandigheden ontdek je verschillende kite spots!

Wij organiseren beginners- en progressie kitesurf lessen die aangepast worden op het niveau van elke rijder persoonlijk word aangepast, ook bieden we verhuur en opslag aan. Dagelijks ontmoeten alle team leden en de gasten elkaar en gaan samen met de auto naar het strand.

Je deelt je kite sessies met Gabri. Gabri is onze Zwitserse hoofdinstructeur en hij heeft jaren lang ervaring in kite en het lesgeven ervan. Als hij niet aan het lesgeven is, dan vind je heb vliegend door de lucht de tofste stunts maken, waarbij hij zijn strapless board in zijn hand houdt. A must see!

Best Deals

XPW Best Deals

Kitesurf lessons

KITE LESSONS

KITE RENTALS

KITE RENTALS

HOLLIDAY PACK

HOLLIDAY PACK

TARIFA SURF HOUSE

PRICE: € 70.00 – DOUBBLE

Het surf huis ligt midden in de traditionele wijk van Tarifa. Surf huis Tarifa is gebouwd in een Andalusische stijl. Het hoogtepunt is het atrium in het midden van het huis en de prachtige open binnenplaats.

* wekelijks dinner of bbq met het team
* gratis Wi-Fi
* lounge met TV en muziek
* zonnig dakterras
* dagelijkse onderhoud van kamers
* wekelijks schoon bedlinnen

Get the most out of your holidays with a complete package

Get a complete package for a week or weekend. Join us anytime and have fun with your new friends from Explora Watersports.